Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Laura Codruţa Kovesi, desemnată procuror-şef european! Vot în Consiliul UE pentru numirea la conducerea Parchetului european (Thu, 19 Sep 2019)
Ambasadorii statelor membre ale UE au votat, joi, pentru desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european. The post Laura Codruţa Kovesi, desemnată procuror-şef european! Vot în Consiliul UE pentru numirea la conducerea Parchetului european appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Sprijin de până la 20.000 de euro pentru crescătorii de albine (Thu, 19 Sep 2019)
Crescătorii de albine vor putea accesa un ajutor de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada martie - mai a acestui an asupra sectorului apicol. The post Sprijin de până la 20.000 de euro pentru crescătorii de albine appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Lumina Unirii – trei seri de spectacol fascinant organizat de Timișoara 2021 (Thu, 19 Sep 2019)
Piața Unirii din Timișoara va fi, la finalul lunii septembrie, locul de desfășurare, dar și, în parte, subiectul, unui spectacol de mare... The post Lumina Unirii – trei seri de spectacol fascinant organizat de Timișoara 2021 appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Comisia Națională pentru Controlul Activității Nucleare a oprit temporar tratamentul bolnavilor de cancer internați la Timișoara (Thu, 19 Sep 2019)
Aproape o sută de bolnavi de cancer care erau tratați zilnic la Spitalului Municipal Timișoara au întrerupt săptămâna aceasta ședințele de radioterapie. Potrivit conducerii unității sanitare, problema este una temporară, ... The post Comisia Națională pentru Controlul Activității Nucleare a oprit temporar tratamentul bolnavilor de cancer internați la Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Gunoaiele asaltează Timișoara. Fenomenul pare de neoprit (Thu, 19 Sep 2019)
Polițiștii locali sunt, zilnic, cu ochii pe cei care abandonează deșeuri pe domeniul public. Ei patrulează în zonele cu probleme pentru a-i surprinde pe cei care se debarasează de tot felul de gunoaie, dar răspund și ... The post Gunoaiele asaltează Timișoara. Fenomenul pare de neoprit appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Consiliul Județean Timiș construiește trei locuințe protejate la Periam (Thu, 19 Sep 2019)
Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a semnat, ieri, contractul de proiectare și execuție a trei locuințe protejate. Acestea vor fi construite în Periam și sunt destinate persoanelor cu dizabilități. În plus, se va ... The post Consiliul Județean Timiș construiește trei locuințe protejate la Periam appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Gulaş, fasole cu afumătură, sarmale, prăjituri şi alte bunătăţi, la Festivalul Minorităţilor de la Timişoara. Programul complet al evenimentului (Thu, 19 Sep 2019)
Festivalul Minorităţilor Etnice din Timişoara, care se va derula duminică, 22 septembrie, în Piaţa Victoriei,  reprezintă o modalitate... The post Gulaş, fasole cu afumătură, sarmale, prăjituri şi alte bunătăţi, la Festivalul Minorităţilor de la Timişoara. Programul complet al evenimentului appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

La Timișoara, studenții dau și peste 1.000 de euro pentru un loc în cămin! (Thu, 19 Sep 2019)
E nebunie maximă cu locurile de cazare în căminele studenţeşti. Dacă până acum se ştia că oferta din unităţile universităţilor de stat este mult sub cererea studenţilor, iată că nici măcar căminele particulare nu mai pot ... The post La Timișoara, studenții dau și peste 1.000 de euro pentru un loc în cămin! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Călătorea cu trenul, fără bilet. Ce i-a surprins pe polițiști când l-au găsit (Thu, 19 Sep 2019)
Polițiștii au rămas uimiți când au descoperit un călător care mergea cu trenul fără bilet. Nu faptul că nu-și cumpărase tichet de călătorie era cea mai mare problemă, ci locul ales pentru a călători. Bărbatul prins de ... The post Călătorea cu trenul, fără bilet. Ce i-a surprins pe polițiști când l-au găsit appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Mașină a Poliției Rutiere, implicată într-un accident de circulație în vestul țării (Thu, 19 Sep 2019)
O mașină a Poliției a intrat în coliziune cu o furgonetă care s-a răsturnat în urma impactului. O autospecială de poliție din cadrul Poliției Orașului Petrila, care se deplasa (către locul unei intervenții) pe strada Republicii, din ... The post Mașină a Poliției Rutiere, implicată într-un accident de circulație în vestul țării appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK .

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

         Muzică populară

 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 70-90

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border=  border=
 border=
 border=
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© & ® 2019 Radio TimiBanat™ - Timisoara