Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Violență în familie (Tue, 31 Mar 2020)
Criza provocată de epidemia de coronavirus și izolarea în case agravează problemele din familiile unde violența este ceva obișnuit. The post Violență în familie appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Psihologii timişeni oferă consultaţii telefonice gratuite (Tue, 31 Mar 2020)
Câteva zeci de membri ai Filialei Timiş a Colegiului Psihologilor din România au decis să ofere servicii de specialitate gratuite tuturor celor  care... The post Psihologii timişeni oferă consultaţii telefonice gratuite appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Măsuri dure în Timiș: maternitate în carantină, localitate închisă (Tue, 31 Mar 2020)
Maternitatea Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timișoara a intrat în carantină, după ce  cinci asistente au fost confirmate cu coronavirus. The post Măsuri dure în Timiș: maternitate în carantină, localitate închisă appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Livrare gratuită de produse, cu plata la domiciliu, pentru vârstnici şi persoane cu dizabilităţi din Timişoara şi comunele învecinate (Tue, 31 Mar 2020)
Astfel, persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități vor avea posibilitatea să comande telefonic, printr-o linie specială dedicată... The post Livrare gratuită de produse, cu plata la domiciliu, pentru vârstnici şi persoane cu dizabilităţi din Timişoara şi comunele învecinate appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Timişoara 89ers nu va disputa nici un meci oficial în 2020 (Tue, 31 Mar 2020)
Timişoara 89ers, finalistă în ediţia precedentă a campionatului naţional de fotbal american, nu va putea lua startul în noul sezon, acesta fiind anulat. Aşadar, în 2020 nu se vor disputa meciuri oficiale în acest sport pe teritoriul României.... The post Timişoara 89ers nu va disputa nici un meci oficial în 2020 appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Derby rejucat între Poli Timişoara şi Rapid, în mediul online (Tue, 31 Mar 2020)
În lipsa partidelor de pe dreptunghiul verde, Politehnica Timişoara va juca fotbal în mediul online. Iar începutul este cât se poate de interesant. The post Derby rejucat între Poli Timişoara şi Rapid, în mediul online appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Jurnalistul Marcel Sămânţă a intrat în rândul pensionarilor. Ce le-a transmis colegilor (Tue, 31 Mar 2020)
Colegul nostru Marcel Sămânță, unul dintre veteranii presei bănățene, jurnalist talentat, dar și scriitor cu un palmares important de titluri și premii... The post Jurnalistul Marcel Sămânţă a intrat în rândul pensionarilor. Ce le-a transmis colegilor appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Klaus Iohannis a semnat: familiile pot primi un ajutor financiar pentru plata serviciilor de bonă (Tue, 31 Mar 2020)
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă. The post Klaus Iohannis a semnat: familiile pot primi un ajutor financiar pentru plata serviciilor de bonă appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Dezinfectarea blocurilor, la mâna asociațiilor de proprietari (Tue, 31 Mar 2020)
Primarul Timișoarei i-a îndemnat, astăzi, pe locuitorii orașului să se implice foarte serios în dezinfectarea scărilor de bloc și a intrărilor. Spusele... The post Dezinfectarea blocurilor, la mâna asociațiilor de proprietari appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Coronavirus 31 martie ora 13: 2.245 confirmați, 220 vindecați (Tue, 31 Mar 2020)
Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității, în urmă cu puțin timp, noile date referitoare la situația la nivel național a cazurilor COVID-19. The post Coronavirus 31 martie ora 13: 2.245 confirmați, 220 vindecați appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNȚ IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT TIMIȘOARA CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PENTRU.REALIZĂRI DE EMISII. CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL SAU FACEBOOK .

    Pentru o Românie mai bună

Platforma radumorarupresedinte.ro

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

         Muzică populară

 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO HITS

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-        Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border=  border=
 border=
 border=
Promovare Posturi Radio
Asculta Radio TimiBanatListen of myTuner Radio!
 border=
fmstream.org

 

AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

AVIZ AMATORILOR CARE FAC RECLAMAȚII și nu au acest drept de autor.
Pentru cei care încă nu cunosc unde pot găsi Depturile de Autor și ceea ce trebuie făcut pentru obținerea acestuia aici aveți un link.
http://agepi.gov.md/ro

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© & ® 2019 Radio TimiBanat™ - Timisoara