Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Speranță de viață pentru pacienți grav bolnavi (Mon, 18 Nov 2019)
La fiecare 18 secunde, un om își pierde viața din cauza cancerului pulmonar. În prezent, doar un pacient din cinci supraviețuiește la cinci ani de la diagnosticare. The post Speranță de viață pentru pacienți grav bolnavi appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Sprijin pentru tinerii vulnerabili (Mon, 18 Nov 2019)
Universitatea de Vest Timișoara și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș au organizat evenimentul de diseminare a rezultatelor proiectului “Now What?: Preparing and Empowering Youth Leaving Care”. The post Sprijin pentru tinerii vulnerabili appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Sârbul Aleksa Pecelj s-a impus la „Timişoara Open 2k19” – FOTO (Mon, 18 Nov 2019)
Jucătorul sârb Aleksa Pecelj este câştigătorul ediţiei din acest an a "Timişoara Open 2K19", competiţie de biliard ce s-a desfăşurat, sâmbătă şi duminică, la Craft Rooftop şi Joy Pub... The post Sârbul Aleksa Pecelj s-a impus la „Timişoara Open 2k19” – FOTO appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

777 de milioane de euro pentru Regiunea Vest (Mon, 18 Nov 2019)
Nu este prima dată când Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest organizează un tur al proiectelor cu fonduri europene regionale pe care le gestionează. The post 777 de milioane de euro pentru Regiunea Vest appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Accident groaznic în Italia: Un tânăr român de 19 ani a murit prins între fiare (Mon, 18 Nov 2019)
Un român în vârstă de doar 19 ani a murit, sâmbătă, într-un cumplit accident rutier produs între localităţile Gavirate şi Caravate din provincia Varese... The post Accident groaznic în Italia: Un tânăr român de 19 ani a murit prins între fiare appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Rușii anunță când va avea loc următorul cutremur catastrofal în România. Probabilitatea este de 82% (Sun, 17 Nov 2019)
Viktor Bokov este membru al Academiei de Științe a Federației Ruse și a făcut anunțul pe o pagină de internet. Probabilitatea unui cutremur devastator este... The post Rușii anunță când va avea loc următorul cutremur catastrofal în România. Probabilitatea este de 82% appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Cursa infernală a unui autocar pe o șosea din vestul țării. Cum a evitat un şofer tragedia în ultimul moment. VIDEO! (Sun, 17 Nov 2019)
Pasagerii unui autocar au trecut prin momente de spaimă în timp ce şoferul maşinii a fost la un pas să provoace o tragedie pe Drumul Naţional 7. The post Cursa infernală a unui autocar pe o șosea din vestul țării. Cum a evitat un şofer tragedia în ultimul moment. VIDEO! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Retete tradiționale românești ciudate. Mâncare de brozbe și clepezeu (Sun, 17 Nov 2019)
Rețetele tradiționale românești sunt un adevărat deliciu și, în ciuda numelor bizare sau unele ingrediente mai puțin folosite astăzi, sunt o adevărată "comoară" a bucătăriei românești. The post Retete tradiționale românești ciudate. Mâncare de brozbe și clepezeu appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Cântăreț celebru, bătut într-un club de fițe din România. I-au spart paharul în cap! (Sun, 17 Nov 2019)
Abi Talent, „puștiul fenomen” al Capitalei, a fost „bătut” într-un club de fițe din Tulcea, unde cineva ar fi aruncat cu un pahar de sticlă în el. The post Cântăreț celebru, bătut într-un club de fițe din România. I-au spart paharul în cap! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Scene de coșmar în vestul țării, după ce un bărbat beat a intrat cu mașina într-o stație de tramvai iar apoi autoturismul a luat foc (Sun, 17 Nov 2019)
Un bărbat care era beat a intrat cu mașina într-o stație de tramvai din Arad, iar apoi mașina a luat foc. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, a anunțat, duminică Poliția. The post Scene de coșmar în vestul țării, după ce un bărbat beat a intrat cu mașina într-o stație de tramvai iar apoi autoturismul a luat foc appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK .

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

         Muzică populară

 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 70-90

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-        Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border=  border=
 border=
 border=
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© & ® 2019 Radio TimiBanat™ - Timisoara