Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Casă nouă pentru o familie cu șase copii. Părintele Ioan: “Într-un mandat de primar, de patru ani, în țara aceasta s-ar putea face peste 12.000 de case. Încet-încet, am scoate mulți oameni din sărăcie” (Tue, 28 Jan 2020)
Chiriarhul a subliniat, de asemenea, că această casă este răsplata divină pentru părinţii care au lăsat să vină pe lume șase copii și nu i-au abandonat... The post Casă nouă pentru o familie cu șase copii. Părintele Ioan: “Într-un mandat de primar, de patru ani, în țara aceasta s-ar putea face peste 12.000 de case. Încet-încet, am scoate mulți oameni din sărăcie” appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Accident grav în apropiere de Timişoara (galerie foto) (Tue, 28 Jan 2020)
Pompierii timişoreni au fost solicitaţi să intervină, marţi seara, la un accident rutier produs pe DJ 692, intre localitățile... The post Accident grav în apropiere de Timişoara (galerie foto) appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Bombă în politică! Şeful unei instituţii din Timişoara candidează ca primar într-o comună periurbană (Tue, 28 Jan 2020)
Şeful unei instituţii importante din Timişoara candidează ca primar într-o comună periurbană. Este vorba despre... The post Bombă în politică! Şeful unei instituţii din Timişoara candidează ca primar într-o comună periurbană appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Filmul „colectiv”, prezentat în avanpremieră la Timişoara (Tue, 28 Jan 2020)
Filmul "colectiv", în regia lui Alexander Nanau, va putea fi vizionat la Timișoara în avanpremieră, în prezența echipei de producție și a protagoniștilor... The post Filmul „colectiv”, prezentat în avanpremieră la Timişoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Un hoţ a făcut prăpăd într-o gară din Timiş (Tue, 28 Jan 2020)
Inventivitatea hoților când vine vorba să facă un ban necinstit pare să nu aibă limite. Orice poate fi valorificat în vreun fel devine ținta lor. The post Un hoţ a făcut prăpăd într-o gară din Timiş appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Timişorenii care mai au garaje îşi pot lua adio de la ele! Dezvoltarea în forţă a Timişoarei continuă (Tue, 28 Jan 2020)
Demolarea garajelor din Timișoara, a căror vreme se pare că a trecut, este, în continuare, în atenția primarului Nicolae Robu, care a prezentat... The post Timişorenii care mai au garaje îşi pot lua adio de la ele! Dezvoltarea în forţă a Timişoarei continuă appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Din prea mare poftă pentru dulciuri… (Tue, 28 Jan 2020)
Ceea ce ar putea părea, la prima vedere, o poznă copilărească, s-a transformat într-un caz care a adus cinci minori în atenția polițiștilor. The post Din prea mare poftă pentru dulciuri… appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: transport public cu traseu prin toate satele (Tue, 28 Jan 2020)
Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: în curând, aceştia vor putea circula spre Timişoara şi retur cu autobuze... The post Veşti bune pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara: transport public cu traseu prin toate satele appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Palatul Dicasterial din Timişoara a tras obloanele. Activitatea la Judecătorie, Tribunal şi Curtea de Apel este blocată (Tue, 28 Jan 2020)
Potrivit unei informări primite de la reprezentanţii grefierilor din Palatul Dicasterial din Timişoara, de marţi, 28 ianuarie 2020, grefierii şi întreg... The post Palatul Dicasterial din Timişoara a tras obloanele. Activitatea la Judecătorie, Tribunal şi Curtea de Apel este blocată appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Preşedintele PSD a fluierat în biserică la Timişoara (Tue, 28 Jan 2020)
Un singur enunţ al preşedintelui interimar al PSD Marcel Ciolacu a fost suficient pentru a ne da seama cum se face politica mare de către noua conducere... The post Preşedintele PSD a fluierat în biserică la Timişoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNȚ IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT TIMIȘOARA CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PENTRU.REALIZĂRI DE EMISII. CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL SAU FACEBOOK .

    Pentru o Românie mai bună

Platforma radumorarupresedinte.ro

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

         Muzică populară

 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 70-90

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-        Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border=  border=
 border=
 border=
Promovare Posturi Radio

 

AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

AVIZ AMATORILOR CARE FAC RECLAMAȚII și nu au acest drept de autor.
Pentru cei care încă nu cunosc unde pot găsi Depturile de Autor și ceea ce trebuie făcut pentru obținerea acestuia aici aveți un link.
http://agepi.gov.md/ro

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© & ® 2019 Radio TimiBanat™ - Timisoara