Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

Zeci de turiști timișoreni se plâng că au plătit un zbor direct din Grecia, dar au fost plimbați prin aeroportul din București (Fri, 19 Jul 2019)
Proaspăt întorși dintr-un sejur pe insula grecească Zakynthos, câteva zeci de timișoreni au intrat pe Facebook nu ca să-și împărtășească impresiile de vacanță cu prietenii virtuali, ci ca să-și exprime nemulțumirea vis a vis de disconfortul de care ... The post Zeci de turiști timișoreni se plâng că au plătit un zbor direct din Grecia, dar au fost plimbați prin aeroportul din București appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

CCIA Timiș organizează o misiune economică la Londra (Thu, 18 Jul 2019)
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) pregătește, pentru perioada 18 - 23 septembrie, o misiune economică la Londra. The post CCIA Timiș organizează o misiune economică la Londra appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Accident cu patru victime pe o șosea din Timiș (Thu, 18 Jul 2019)
O mașină în care călătoreau patru persoane s-a răsturnat în afara șoselei, pe raza localității Sângeorge, comuna Birda. O femeie de 73 de ani a rămas blocată în interiorul autoturismului răsturnat, fiind nevoie ... The post Accident cu patru victime pe o șosea din Timiș appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Două zile de mare sărbătoare, la doi pași de Timișoara (Thu, 18 Jul 2019)
O mare petrecere este anunţată la sfârşitul acestei săptămâni la Sânandrei. Timp de două zile, comuna va fi în sărbătoare , iar nume sonore ale show-bizului vor asigura o atmosferă de mare distracţie. The post Două zile de mare sărbătoare, la doi pași de Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

„Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale: 700 de angajaţi vor fi daţi afară (Thu, 18 Jul 2019)
"Măcel" la una dintre cele mai mari multinaţionale din România. Compania a anunţat că nu mai puţin de 700 de angajaţi vor fi daţi afară! The post „Măcel” la una dintre cele mai mari multinaţionale: 700 de angajaţi vor fi daţi afară appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Ministrul Învățământului, noi idei. Teste grilă la Evaluarea Națională (Thu, 18 Jul 2019)
Examenele naționale ar putea fi sub formă de teste grilă (itemi obiectivi), pentru a nu mai fi diferențe mari între notele de la corectura în iniațială și cele de după contestații. Măsura este luată în calcul de ... The post Ministrul Învățământului, noi idei. Teste grilă la Evaluarea Națională appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Străzile Eternității, Bujorilor şi Steaua rămân fără apă caldă! (Thu, 18 Jul 2019)
În vederea remedierii unei defecțiuni termice la rețeaua primară, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde la PT SDM și 98, în ziua de... The post Străzile Eternității, Bujorilor şi Steaua rămân fără apă caldă! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Belgrad. Avion evacuat (Thu, 18 Jul 2019)
Un avion al companiei Lufthansa cu destinaţia Frankfurt a fost evacuat pe aeroportul din Belgrad joi, după ce poliţia a primit un telefon în care era informată că o bombă a fost plasată în avion .... The post Amenințare cu bombă pe Aeroportul din Belgrad. Avion evacuat appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Se închide traficul rutier într-o zonă intens circulată din Timişoara! (Thu, 18 Jul 2019)
Comisia de circulaţie a municipiului Timişoara a aprobat închiderea traficului rutier în parcarea din Piaţa Iancu Huniade (Modex) şi pe... The post Se închide traficul rutier într-o zonă intens circulată din Timişoara! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Turismul online, în vizorul Protecției Consumatorilor Timiș. Spații de cazare fără forme legale (Thu, 18 Jul 2019)
Comisarii timișoreni de la Protecția Consumatorilor își îndreaptă atenția și asupra comerțului online. ”În perioada aceasta verificăm spațiile de cazare promovate online. Ca primă concluzie putem spune că ... The post Turismul online, în vizorul Protecției Consumatorilor Timiș. Spații de cazare fără forme legale appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK .

Image and video hosting by TinyPic

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

         Muzică populară

TimiBanat
 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 70-90

Consulatul Român la Barcelona/></a></center> </body> </html>

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Parohia Ortodoxă Română Sfântul Evanghelist Luca Palma de Mallorca
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Image and video hosting by TinyPic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border= Radio-Promovari.Ro
 border=
 border=
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© & ® 2019 Radio TimiBanat™ - Timisoara