Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Renaşterea bănăţeană

”Bomba” din centrul Timișoarei, detonată (Tue, 21 May 2019)
Un fast-food din centrul Timișoarei a oferit scene greu de imaginat inspectorilor de la Protecția Consumatorilor. ”Produse alimentare expirate ... The post ”Bomba” din centrul Timișoarei, detonată appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video (Tue, 21 May 2019)
După metoda brevetată „accidentul”, se pare că o nouă metodă de a scoate bani de la cetățenii slabi de îngeri sau lipsiți de vigilență face furori în The post O nouă metodă de înșelăciune brevetată în traficul din Banat! Video appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Investiții cu fonduri atrase într-o comună timișeană (Tue, 21 May 2019)
Investiția cea mai importantă din comună care este finanțată de guvern prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II este cea de modernizare The post Investiții cu fonduri atrase într-o comună timișeană appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Veşti bune pentru pensionari. Marius Budăi: Punctul de pensie se dublează faţă de 2016 (Tue, 21 May 2019)
Mai mult decât atât, anul acesta fondul de pensii are un excedent. Astfel, de la 1 septembrie, valoarea punctului de pensie se va majora de la 1100 de lei ... The post Veşti bune pentru pensionari. Marius Budăi: Punctul de pensie se dublează faţă de 2016 appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Misterul morții lui Răzvan Ciobanu ar putea fi elucidat! Telefonul designerului, expertizat de anchetatori (Tue, 21 May 2019)
Misterele mortii lui Răzvan Ciobanu ar putea fi elucidate marți! Anchetatorii vor percheziționa telefonul creatorului de modă, care ar putea The post Misterul morții lui Răzvan Ciobanu ar putea fi elucidat! Telefonul designerului, expertizat de anchetatori appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

O româncă a început să dezbrace azi-noapte pe Facebook. 30.000 de români au dat click să se uite. „Am rupt topul”. Este incredibil ce făcea în tot acest timp (Tue, 21 May 2019)
Tânăra interacționa cu mai mulți indivizi, iar în scurt timp și-au lansat provocări. Așa că de aici până la o adevărată nebunie nu a mai fost decât un pas. The post O româncă a început să dezbrace azi-noapte pe Facebook. 30.000 de români au dat click să se uite. „Am rupt topul”. Este incredibil ce făcea în tot acest timp appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Un halterofil și-a rupt un picior în două locuri, în timp ce ridica greutăţi. Imagini înfiorătoare (Video) (Tue, 21 May 2019)
Halterolfilul Yaroslav Radashkevich a avut parte de o accidentare teribilă în timpul unei competiţii ce a avut loc în Habarovsk, Rusia. În timp ce ridica ... The post Un halterofil și-a rupt un picior în două locuri, în timp ce ridica greutăţi. Imagini înfiorătoare (Video) appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Caravana ”Blood network” revine la Timișoara (Tue, 21 May 2019)
Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, ”Blood network”, inițiată de organizatorii festivalurilor ”Untold” și ”Neversea” continuă The post Caravana ”Blood network” revine la Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Clinica de balneologie va fi reabilitată cu bani europeni (Tue, 21 May 2019)
Cererea de finanțare cu titlul „Extindere, reabilitare, modernizare și echipare a ambulatoriului de specialitate al Clinicii de Recuperare, Medicină The post Clinica de balneologie va fi reabilitată cu bani europeni appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Românii din străinătate vor putea transfera bani în România fără comision, anunță Teodorovici/ Video (Tue, 21 May 2019)
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat marți, la Frasin (Suceava), în prezența premierului Viorica Dăncilă, că CEC va deschide agenții în ... The post Românii din străinătate vor putea transfera bani în România fără comision, anunță Teodorovici/ Video appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNT IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PT. REALIZAREA EMISIEI DEDICAŢII ŞI MESAJE "RADIO TIMIBANAT LA SFĂRŞIT DE SĂPTĂMÎNĂ" CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL, FACEBOOK .

Image and video hosting by TinyPic

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

 Radio TimiBanat Timişoara

         Muzică populară

TimiBanat
 /></font></a></div> </body> </html>

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO 70-90

Consulatul Român la Barcelona/></a></center> </body> </html>

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Parohia Ortodoxă Română Sfântul Evanghelist Luca Palma de Mallorca
Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Image and video hosting by TinyPic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border= Radio-Promovari.Ro
 border=
 border=
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© & ® 2019 Radio TimiBanat™ - Timisoara