Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Adevărul  ascuns!!  Dr. Rashid Buttar

Covid-19 Minciună!! Dr. Rashid Buttar

Adevăruri despre vaccinuri!! Fauci și Gates

Doar aici poți găsi informația corectă

     Presa          Curată

 Presacurată.ro vă pune la dispoziție cele mai noi dezvăluiri interne/externe.

Investigații      OCHR

.     Revista de Investigații OHCR vine cu cele mai bune informații din investigații.

    Revista digitală de informații Justițiarul

Revista Justițiarul

vine în sprijinul nostru cu informații corecte și reale.

Renaşterea bănăţeană

16 unități de învățământ timișene, sub un alt scenariu (Thu, 29 Oct 2020)
Ca urmare a analizei situației existente sub aspect epidemiologic, prefectul Liliana Oneț a convocat, joi, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia ... The post 16 unități de învățământ timișene, sub un alt scenariu appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Explozie de infectări cu coronavirus la Timişoara, Lugoj, Dumbrăviţa, Sănnicolau, Giroc, Jimbolia, Săcălaz, Şag şi Ghiroda (Thu, 29 Oct 2020)
Nu mai puțin de 372 timișeni, cu peste 50 mai mulți față de ziua precedentă, au fost confirmați, joi, cu Covid-19... The post Explozie de infectări cu coronavirus la Timişoara, Lugoj, Dumbrăviţa, Sănnicolau, Giroc, Jimbolia, Săcălaz, Şag şi Ghiroda appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

35 de cadre medicale infectate cu Covid la Spitalul Județean Timișoara. Manager: ”Au respectat protocoalele, dar virusul e peste tot” (Thu, 29 Oct 2020)
Mai multe cadre medicale de la Spitalul Județean Timișoara au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Potrivit managerului unității medicale, acestora nu le-a venit să creadă, întrucât toți sunt asimptomatici. Coordonatorul spitalului mai spune că deși s-au ... The post 35 de cadre medicale infectate cu Covid la Spitalul Județean Timișoara. Manager: ”Au respectat protocoalele, dar virusul e peste tot” appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Școlile particulare deschid procese în toată țara pentru anularea suspendării cursurilor față în față (Thu, 29 Oct 2020)
Asociația Școlilor Particulare solicită autorităților centrale și locale să anuleze decizia de a suspenda cursurile școlare în toate... The post Școlile particulare deschid procese în toată țara pentru anularea suspendării cursurilor față în față appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Expo Mobila și-a deschis porțile la Timișoara (Thu, 29 Oct 2020)
Timișorenii au de ieri la dispoziție o expoziție de mobilier care reunește ofertele a zeci de firme din întreaga țară. Expo Mobila Timișoara s-a deschis la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş, fiind ... The post Expo Mobila și-a deschis porțile la Timișoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Alin Nica şi-a luat consilieri personali „doi specialişti în administraţie publică” (Thu, 29 Oct 2020)
Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat că are doi noi consilieri personali, specialiști în administrație publică. The post Alin Nica şi-a luat consilieri personali „doi specialişti în administraţie publică” appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Străzi din centrul Timişoarei, o zi fără curent electric, apă caldă şi căldură (Thu, 29 Oct 2020)
Ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică... The post Străzi din centrul Timişoarei, o zi fără curent electric, apă caldă şi căldură appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANM a emis o informare de vreme severă în toată țara. Ninsori și viscol la munte (Thu, 29 Oct 2020)
Administrația Naționala de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo de viscol și ninsori la munte. Astfel, de vineri până sâmbătă, rafalele pot depăși 90 km/h și se depune strat nou de zăpadă. The post ANM a emis o informare de vreme severă în toată țara. Ninsori și viscol la munte appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Izolare la domiciliu sau în spital pentru cei care suferă de anumite afecţiuni. Lista completă a celor 24 de boli (Thu, 29 Oct 2020)
Pe listă figurează în total 24 de boli infectocontagioase, una dintre ele fiind și COVID 19. Și românii care suferă de o boală... The post Izolare la domiciliu sau în spital pentru cei care suferă de anumite afecţiuni. Lista completă a celor 24 de boli appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Audiențe suspendate la Consiliul Județean Timiș (Thu, 29 Oct 2020)
Având în vedere că în ultimele zile a crescut îngrijorător numărul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus în rândul populației... The post Audiențe suspendate la Consiliul Județean Timiș appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNȚ IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT TIMIȘOARA CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PENTRU.REALIZĂRI DE EMISII. CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL SAU FACEBOOK .

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

       Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO HITS

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-        Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
 Radio TimiBanat Timisoara  Radio TimiBanat Timisoara
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box  border=
 border=  border=
 border=
 border=
Promovare Posturi Radio
Asculta Radio TimiBanatListen of myTuner Radio!
 border=
fmstream.org
eradiouri.ro  /></a></td> </tr> </table> </div> </body> </html>

 

AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

AVIZ AMATORILOR CARE FAC RECLAMAȚII și nu au acest drept de autor.
Pentru cei care încă nu cunosc unde pot găsi Depturile de Autor și ceea ce trebuie făcut pentru obținerea acestuia aici aveți un link.
http://agepi.gov.md/ro

HOROSCOPUL ZILEI
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2020 Radio TimiBanat™ ®Timișoara