Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Adevărul  ascuns!!  Dr. Rashid Buttar

Covid-19 Minciună!! Dr. Rashid Buttar

Adevăruri despre vaccinuri!! Fauci și Gates

Doar aici poți găsi informația corectă

     Presa          Curată

 Presacurată.ro vă pune la dispoziție cele mai noi dezvăluiri interne/externe.

Investigații      OCHR

.     Revista de Investigații OHCR vine cu cele mai bune informații din investigații.

    Revista digitală de informații Justițiarul

Revista Justițiarul

vine în sprijinul nostru cu informații corecte și reale.

Renaşterea bănăţeană

2020, an de foc! Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunţ șoc: Dovezile sunt evidente! (Thu, 28 May 2020)
Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, atrage atenţia că anul 2020 tinde să se înscrie în topul celor mai călduroşi ani... The post 2020, an de foc! Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, anunţ șoc: Dovezile sunt evidente! appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Românii au ales orașele din România de Nota 10. Află dacă Timișoara se află printre ele (Thu, 28 May 2020)
Banca Mondială a realizat un studiu în mai multe municipii din România pentru a găsi orașele de Nota 10. Au fost stabilite mai multe criterii care... The post Românii au ales orașele din România de Nota 10. Află dacă Timișoara se află printre ele appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Când se redeschid creșele și grădinițele. Ce reguli vor respecta educatorii și copiii (Thu, 28 May 2020)
Autoritățile discută despre data la care ar putea fi redeschise creșele și grădinițele și regulile pe care vor trebui să le respecte copiii și educatorii. The post Când se redeschid creșele și grădinițele. Ce reguli vor respecta educatorii și copiii appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Campanie de ajutorare a familiei Werth, ultima familie de şvabi din Peciu Nou. Acum câteva zile a rămas fără casă (Thu, 28 May 2020)
Familia Werth este ultima familie de șvabi bănățeni din comuna Peciu Nou, Timiș. Strămoșii lor au construit localitatea, au luptat în două războaie mondiale... The post Campanie de ajutorare a familiei Werth, ultima familie de şvabi din Peciu Nou. Acum câteva zile a rămas fără casă appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Accident în Timiş: maşină răsturnată, oameni răniţi (Thu, 28 May 2020)
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, la ora 16:34, la un accident rutier, mașină răsturnată în afara părții carosabile, în localitatea The post Accident în Timiş: maşină răsturnată, oameni răniţi appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Klaus Iohannis: Elevii bolnavi pot participa la a doua sesiune de Evaluare Națională sau Bacalaureat (Thu, 28 May 2020)
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, după ședința cu miniștri și premierul Ludovic Orban, că elevii bolnavi sau carantinați pot susține... The post Klaus Iohannis: Elevii bolnavi pot participa la a doua sesiune de Evaluare Națională sau Bacalaureat appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Zona Metropolitană Timișoara naște noi controverse. Un primar se revoltă (Thu, 28 May 2020)
Stabilirea localităților din Zona Metropolitană Timișoara, unde se poate circula fără declarație pe proprie răspundere, continuă să genereze controverse. The post Zona Metropolitană Timișoara naște noi controverse. Un primar se revoltă appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Se închide traficul pe o stradă intens circulată din Timişoara (Thu, 28 May 2020)
Primăria Municipiului Timișoara (PMT) a decis închiderea circulației rutiere pe strada... The post Se închide traficul pe o stradă intens circulată din Timişoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Coronavirus în România: 197 de cazuri noi, bilanțul a urcat la 18.791 / Bilanțul zilnic se menține sub 200 pentru a treia zi la rând / Situația în fiecare județ (Thu, 28 May 2020)
Numărul cazurilor de coronavirus a crescut miercuri la 18.791, după raportarea a 197 de cazuri noi. Bilanțul zilnic al îmbolnăvirilor se menține, pentru... The post Coronavirus în România: 197 de cazuri noi, bilanțul a urcat la 18.791 / Bilanțul zilnic se menține sub 200 pentru a treia zi la rând / Situația în fiecare județ appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Liber la plimbare cu vaporașele pe Bega, la Timişoara (Thu, 28 May 2020)
Transportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe canalul Bega, începând cu data de 30 mai. Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână... The post Liber la plimbare cu vaporașele pe Bega, la Timişoara appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNȚ IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT TIMIȘOARA CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PENTRU.REALIZĂRI DE EMISII. CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL SAU FACEBOOK .

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

       Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO HITS

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-        Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border=  border=
 border=
 border=
Promovare Posturi Radio
Asculta Radio TimiBanatListen of myTuner Radio!
 border=
fmstream.org

 

AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

AVIZ AMATORILOR CARE FAC RECLAMAȚII și nu au acest drept de autor.
Pentru cei care încă nu cunosc unde pot găsi Depturile de Autor și ceea ce trebuie făcut pentru obținerea acestuia aici aveți un link.
http://agepi.gov.md/ro

HOROSCOPUL ZILEI
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2020 Radio TimiBanat™ ®Timișoara