Radio TimiBanat™ vă recomandă să achiziţionaţi şi să ascultaţi aceste minunate albume. Audiţie plăcută.

Adevărul  ascuns!!  Dr. Rashid Buttar

Covid-19 Minciună!! Dr. Rashid Buttar

Adevăruri despre vaccinuri!! Fauci și Gates

Doar aici poți găsi informația corectă

     Presa          Curată

 Presacurată.ro vă pune la dispoziție cele mai noi dezvăluiri interne/externe.

Investigații      OCHR

.     Revista de Investigații OHCR vine cu cele mai bune informații din investigații.

    Revista digitală de informații Justițiarul

Revista Justițiarul

vine în sprijinul nostru cu informații corecte și reale.

Renaşterea bănăţeană

Krepelka, Tarabelli şi Alexandrescu, premianţi la Râşnov (Mon, 03 Aug 2020)
Un nou weekend rodnic pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport. În etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Râşnov, multiplul campion naţional... The post Krepelka, Tarabelli şi Alexandrescu, premianţi la Râşnov appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Pobeda Dudeştii Vechi a câştigat faza judeţeană Timiş a Cupei României (Mon, 03 Aug 2020)
Sportul-rege a revenit în prim-plan în cel mai vestic judeţ al ţării. Cu tribunele goale, măsură impusă de contextul epidemiologic actual, dar bine că a început să se joace... The post Pobeda Dudeştii Vechi a câştigat faza judeţeană Timiş a Cupei României appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Start în prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp” – GALERIE FOTO (Mon, 03 Aug 2020)
Astăzi a fost dat startul ediţiei inaugurale a "MP Sport Skills Development Camp", eveniment baschetbalistic organizat de MP Sport în colaborare cu SCM Timişoara... The post Start în prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp” – GALERIE FOTO appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

PSD Timiș îi cere lui Craina să se retragă din cursa pentru primărie (Mon, 03 Aug 2020)
PSD Timiș îi cere, prin vocea președintelui său, Alfred Simonis, medicului Marius Craina să se retragă din cursa pentru primărie, fostul... The post PSD Timiș îi cere lui Craina să se retragă din cursa pentru primărie appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Românii vor avea cărţi de identitate noi. Ce date nu vor mai fi trecute în cip (Mon, 03 Aug 2020)
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea privind evidenţa persoanelor şi actele de identitate ale cetăţenilor români, care introduce, între altele, sistemul de carte de identitate electronică şi semnătura electronică. The post Românii vor avea cărţi de identitate noi. Ce date nu vor mai fi trecute în cip appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Definitivat 2020: harta rezultatelor județ cu județ / Rata de promovare a fost de 72,45% (Mon, 03 Aug 2020)
Peste 4.300 de candidaţi au obţinut definitivarea şi dreptul de practică în învăţământul preuniversitar în sesiunea 2020, procentul de promovare... The post Definitivat 2020: harta rezultatelor județ cu județ / Rata de promovare a fost de 72,45% appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Două focare din cele 10 existente în județul Timiș au fost declarate oficial închise. Unde mai sunt probleme (Mon, 03 Aug 2020)
Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel: Numărul de anchete epidemiologice finalizate, in ultimele 24 de ore : 15, Numărul de anchete ... The post Două focare din cele 10 existente în județul Timiș au fost declarate oficial închise. Unde mai sunt probleme appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Port de agrement pe canalul Bega (Mon, 03 Aug 2020)
Autorităţile locale din Timişoara au început demersurile pentru realizarea unui port de agrement pe Canalul Bega, în acest sens fiind înaintat votului consilierilor locali un proiect de studiu de prefezabilitate. The post Port de agrement pe canalul Bega appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Ultima oră: Nebunia continuă la frontiere. Graniţa cu Ungaria, cea mai tranzitată (Mon, 03 Aug 2020)
E din nou înghesuială la vămile din România, după ce, preț de câteva zile, nunărul celor care au tranzitat vama a fost mai mic. 100.600 persoane au trecut... The post Ultima oră: Nebunia continuă la frontiere. Graniţa cu Ungaria, cea mai tranzitată appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

Bărbat găsit mort pe munte, în județul Hunedoara. Victima a fost descoperită de doi turiști, pe o potecă secundară (Mon, 03 Aug 2020)
Doi turişti au alertat, duminică, echipele Salvamont de la Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce au găsit, pe o potecă secundară din Masivul Parâng, zona Căldări Mija, cadavrul unui bărbat. Poliţiştii au deschis o ... The post Bărbat găsit mort pe munte, în județul Hunedoara. Victima a fost descoperită de doi turiști, pe o potecă secundară appeared first on Renaşterea bănăţeană.
>> más información

ANUNȚ IMPORTANT

RADIO TIMIBANAT TIMIȘOARA CAUTĂ MODERATOR / MODERATOARE PENTRU.REALIZĂRI DE EMISII. CEI INTERESAŢI NE PUTEŢI CONTACTA PE E-MAIL SAU FACEBOOK .

contact@radiotimibanat.com

Image and video hosting by TinyPic

       Radio TimiBanat Timişoara

               Muzică populară

RADIO TIMIBANAT- POPULARĂ

RADIO TIMIBANAT EURODISCO HITS

 Magazin produse tradiționale    românești! Gustul de acasă!

Palma de Mallorca-        Baleares

Bohnenstrasse 34, Furth, Germania Tel: +4991192879869, +491777922617 Email: info@daheimstattpflegeheim.de
Angajăm persoane interesate de a lucra legal în Germania ca şi ingrijitoare/ingrijitori persoane vârstnice la domiciliu. Garantăm îndeplinirea tuturor condiţiilor legale de muncă. Oferim contract legal, transport gratuit dus - întors, cazare şi masă, sprijin 24h din 24 pe toată durata contractului. Cerem cunoştiinţe de limba germană la nivel conversaţional sau mai bun. Nu percem comision sau alte taxe. Dacă aveţi cunoştiinte, rude sau persoane interesate vă rugăm să ne contactţti. Tel. România: +40 724 969 180 Tel. Germania: +49 177 79 22 617
Radio Promovat şi Susţinut de:
Ascultalive.ro Ascultonline.ro
radiostations.ro
www.RomaniaRadio.ro
 Radio TimiBanat Timisoara
 Radio TimiBanat Timisoara
Listen on Online Radio Box Internetradio online
 border=  border=
 border=
 border=
Promovare Posturi Radio
Asculta Radio TimiBanatListen of myTuner Radio!
 border=
fmstream.org
eradiouri.ro  /></a></td> </tr> </table> </div> </body> </html>
Posturi de radio

 

AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

AVIZ AMATORILOR CARE FAC RECLAMAȚII și nu au acest drept de autor.
Pentru cei care încă nu cunosc unde pot găsi Depturile de Autor și ceea ce trebuie făcut pentru obținerea acestuia aici aveți un link.
http://agepi.gov.md/ro

HOROSCOPUL ZILEI
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2020 Radio TimiBanat™ ®Timișoara